BiPan+

BiPan+ -ryhmä jatkaa uudella nimellä! Tule siis tapaamisiin noin kerran kuussa. Ryhmä on avoin kaikille, olet sitten bi, pan, poly, queer tai jotain muuta. Tervetuloa mukaan tutustumaan muihin ja keskustelemaan tämän joukon sateenkaarielämään liittyvistä aiheista. Tieto tapaamispaikoista tulee aina varmimmin sähköpostilistalta. Välillä tapaamme kahvilassa tai keilaamassa tms. kävijöiden ehdotusten mukaan.

Tervetuloa luomaan näköistäsi ryhmää. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai olla yhdistyksen jäsen voidaksesi tulla mukaan.

Ryhmän tapaamiset lokakuusta 2017 alkaen ovat tauolla.
Suunnittelemme silloin tällöin kokoontumisen, noin 2 kk välein.
Ryhmä kaipaa vapaaehtoistoimintaansa apuja jotta
toiminta jatkuu useammin,
joten laita JklSetalle viestiä jos haluat
auttaa ryhmän koolle kutsumisessa.

Suosittelemme sillä välin muiden ryhmien tapaamisiin osallistumista.
Tapaamisiin!

***********

Juuso Kekkonen saapuu helmikuussa Jyväskylään esittämään Outo Homo -monologiaan.
Puuttuuko sinulta vielä lippu? Ei hätää, Jyväskylän Setan BiPan+ -vertaisryhmä järjestää Polyamoria Jyväskylän kanssa näytökseen ryhmävierailun, ja mukaan mahtuu vielä! Ole nopea ja varaa lippusi sähköpostilla polyjyvaskyla@gmail.com. Lipun hinta on 20/14 € (alempi hinta opiskelijoille, työttömille ja varusmiehille). Ilmoita varauksen yhteydessä, kuinka monta lippua haluat, onko joukossa alennuslippuja ja mihin sähköpostiosoitteeseen lähetetään maksu- ja lunastusohjeet. Huom! Esitys on K16.


Polyamoria Jyväskylän Facebook-sivu


BiPan+ group

Meetings are open to all identifiying as bi, queer, poly, pan or something else regardless of gender, age and worldview. Welcome!

Next meeting:

The group is taking a break. If you’re willing to help us with group please contact us!


Jyväskylän Setan BiPan+ -ryhmä. Liity listalle/poistu listalta kirjoittamalla viesti jklsetabi[ät]gmail.com

Viimeksi päivitetty