BiPan+

Jatkamme BiPan+ -ryhmää 16.12.2022 kello 17 – 19. 
 
BiPan+ ryhmä pitää tapaamisen perjantaina 16.12.2022 Jyväskylän Setan toimistolla osoitteessa Matarankatu 6. Kun saavut tule aulasta ylös portaat 2 krs. Sateenkaarilippu löytyy huoneen 217 ovesta.

Tapaaminen pidetään kello 17 – 19, tulethan kuuteen mennessä niin osaamme avata ovea tarvittaessa.

Tapaamisessa luvassa vapaata jutustelua ja keskustelua bi, pan ja + muiden suuntausten elämään liittyen. Paikalla on tähän tietoon ensikertalaisia ja niitä jotka ovat joskus käyneet, joten tule rohkeasti. Tapaamiset ovat luottamuksellisia kävijöiden kesken.
Tarjolla ainakin kahvia ja teetä, voit tuoda myös omia eväitä tai jaettavaksi!

Tervetuloa kaikki!

Tule siis tapaamisiin noin kerran kuussa. Ryhmä on avoin kaikille, olet sitten bi, pan, poly, queer tai jotain muuta. Tervetuloa mukaan tutustumaan muihin ja keskustelemaan tämän joukon sateenkaarielämään liittyvistä aiheista. Tieto tapaamispaikoista tulee aina varmimmin sähköpostilistalta. Välillä tapaamme kahvilassa tai keilaamassa tms. kävijöiden ehdotusten mukaan.

Tervetuloa luomaan näköistäsi ryhmää. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai olla yhdistyksen jäsen voidaksesi tulla mukaan.

Tapaamiset:

  • lauantaina 23.9.2023 kello 16 – 18 (Hemingway’s, Kauppakatu 32)

Polyamoria Jyväskylän Facebook-sivu


BiPan+ group

Meetings are open to all identifying as bi, queer, poly, pan, or something else regardless of gender, age and worldview. Welcome!

Meetings:

  • Saturday 23rd of September 2023, 4 PM – 6 PM (Hemingway’s, Kauppakatu 32)

Jyväskylän Setan BiPan+ -ryhmä. Liity listalle/poistu listalta kirjoittamalla viesti jklsetabi@gmail.com