Jyväskylän Setan syysleiri 2020 / Jyväskylä Seta’s Autumn Camp 2020 (ilmoittautuminen viimeistään 21.10.2020, leiri 23.10.2020 – 24.10.2020)

Syksy on edennyt, eteneekin vielä muuttuen alkutalveksi ja on aika yhdistyksen parin yön yli kestävän SYYSLEIRIN.
Retki suuntautuu perinteisesti ennalta mainitsemattomaan kohteeseen kaupunkia ympäröivällä maaseudulla, jossa sisätilat, saunomis- ja ruokailumahdollisuudet.
Mökkimajoitusta on muutaman hengen huoneissa ja lisäksi on mahdollisuus pystyttää teltta.
Mukaan tarvitset ainoastaan oman peitteen tai makuupussin, tyynyn ja petivaatteet, lämmintä vaatetta, ulkoiluun sopivat vaatetta sekä haluamasi iltapala (esim. jotain grillattavaa). Patja löytyy talon puolesta. Ja jos haluat nukkua teltassa, niin toki on hyvä ottaa oma teltta mukaan makuualustoineen.
Tarjolla jälleen hyvää sateenkaarevaa seuraa, saunomista, uimista, ulkoilua, pelejä ja toki illalla musiikkia sisätiloissa, kauniin loppusyksyisen luonnon keskellä.
Koronatilanne huomioidaan seuraavasti:* mukaan lähdetään vain terveenä – jos sairastut, ota yhteyttää järjestäjään ja peru osallistumisesi* järjestäjä varaa matkaan käsidesiä ja maskeja matkoja varten* majoitukset suunnitellaan tarvittaessa ennestään toisilleen tutuille kaveriporukalle – jos tiedät majoitusporukkasi jo ennakkoon, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä * hyvästä hygieniasta huolehtivat kaikki yhteisesti
** Mitä tämä kaikki kustantaa? **
Hinta Jyväskylän Setan jäsenille ilmainen sisältäen:
Bussikuljetus(jos osallistujia vähän, niin mahdollisesti kimppakyydein) majoituksineen, 3 kertaa lämpimänruuan ja 2krt aamupalan. (Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, syötkö lihaisan vai vegaanisen ruokavalion mukaan – keittoja tehdään molemmille!)
Muille kuin jäsenille hinta on 40 €.
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä jäseneksi!
http://www.jklseta.fi/jasenyys/
(Jäsenmaksu, työlliset: 15 €
Jäsenmaksu, työttömät / opiskelijat / eläkeläiset / varus- ja siviilipalvelushenkilöt: 10 €)
Matkaan lähdetään Harjukadun tilausajolaiturista perjantaina 23.10. klo 17.00. Jos sinulla on auto käytettävissäsi, ja voit ottaa kyytiin leiriläisen/leiriläisiä, niin ilmoitathan siitä allekirjoittaneelle, kiitos. Jos onnistuu, niin laitathan siitä viestiä mahdollisimman pian Petrille.
Lisätietoja tai kysyttävää ja sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 21.10. mennessä: PAIKKOJA RAJOITETUSTI!
petri.janhunen(ät)gmail.com tai puhelimitse 0400-996473 / Petri
JOS SINULLA ON PIENIÄKÄÄN FLUNSSAN OIREITA, NIIN JÄÄTHÄN SIINÄ TAPAUKSESSA KOTIIN.
-K18-
HUOM!
Muutokset mahdollisia.