Mummolaakson tapaaminen Jyväskylässä

Pyritään järjestämään kevään 2024 aikana Jyväskylässä Mummolaakson miitti. Tarvittaisiin yhteystietoja niiltä henkilöiltä, jotka haluaisivat osallistua tälläiseen miittiin. Miitin sisältö/ajankohta on vielä avoin, mutta ainakin vapaamuotoinen kokoontuminen/kahvittelu, mahdollisesti jopa workshoppia.

Tietoa Mummolaaksosta (kopioitu yhdistyksen sivuilta): ”Yhdistyksen tarkoituksena on edistää lesbojen ja bi-naisten keskinäistä solidaarisuutta ja huolenpitoa sekä tarjota omasta identiteetistä lähtevä vaihtoehto perinteiselle vanhusten hoidolle”. … Nimestään huolimatta Mummolaakso on avoin kaiken ikäisille lesboksi tai bi/panseksuaaliksi identifioituville cis- sekä transnaisille.

Jos siis sinulla on kiinnostusta osallistua Mummolaakson miittiin Jyväskylässä, laitathan sähköpostia naistenryhmän ylläpidolle:

seta.naistenryhma.jkl@gmail.com
Aihe/tunniste: Mummolaakso JKL

Itse viestin sisällöksi riittää pelkkä etunimesi.

Sähköposti-osoite kerätään ainoastaan tapaamiseen kiinnostuneiden tietojen keräämistä varten, ja kun miitti saadaan aikaiseksi, lähetetään tähän annettuun sähköpostiin tiedotus siitä.

Tärkeää! Laitathan tätä viestiä eteenpäin niille henkilöille, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneita, niin tavoitetaan kaikki halukkaat. Puskaradio nyt käyttöön ☺

HUOMIO! Miitti järjestetty, lisätiedot täältä: https://www.jklseta.fi/jklseta/mummolaakso-lesboriemun-kakkutreffit-jyvaskylassa/