Vapaaehtoiseksi?

Ryhmänvetäjäksi?

Jyväskylän Setan Elämänkatsomuksellinen ryhmä, Naistenryhmä Neitokerho ja Miestenryhmä etsivät vetäjiä vuodelle 2016.

Jyväskylän Seta tarjoaa harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Korkeakouluharjoittelussa voit suunnitella toimintaa ryhmille.

Ryhmänvetäjänä et tarvitse aiempaa vapaaehtoistyökokemusta, sillä sinut perehdytetään tehtävään. Vapaaehtoisille ei makseta palkkiota, mutta ohjaajille tarjotaan opastus tehtävään, vertaistukea sekä virkistysiltoja yhdessä muiden Jyväskylän Setan aktiivien kanssa.

 

Kokemuskouluttajaksi?

Kokemuskouluttajana pääset jakamaan moninaisuustietoutta nuorille mm. yläkouluissa, lukioissa, nuorisokeskuksissa Prometheusleireillä ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Kokemuskouluttaja toimii aina yhdessä työparina kouluttajan kanssa.

Aiempaa kouluttaja-, esiintymis- tai vapaaehtoistyökokemusta et tarvitse, sillä sinut koulutetaan ja perehdytetään tehtävään. Tämän lisäksi voit osallistua Seta ry:n ja valtakunnallisiin kouluttajakoulutuksiin, Jyväskylän Setan vapaaehtoisten vertaistapaamisiin sekä virkistysiltoihin.

 

Puhelinpäivystäjäksi?

Kokemus tukihenkilötoiminnasta, puhelinpäivystyksestä tai vertaisryhmän vetämisestä katsotaan eduksi, samoin Jyväskylän Setan ja Seta ry:n toiminnan tuntemus. Nämä eivät silti ole välttämättömiä, sillä saat perehdytyksen tehtävään, lisäksi sinulla on mahdollista osallistua vapaaehtoisten vertaistapaamisiin, työnohjaukseen ja virkistystoimintaan.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat tietää lisää Jyväskylän Setan vertaisryhmätoiminnasta, ryhmätoiminnasta, koulutustoiminnasta tai puhelunpäivystyksestä ota meihin yhteyttä!